Nyheter

Sirkels første utgivelse, romanen Sondre, ble innkjøpt av Kulturrådet i desember 2016. Den finnes både som e-bok og i pocketutgave. 


I februar 2017 ga vi ut Anes veg, en billedbok for barn. Anes veg finnes innbundet på originalspråket (nynorsk), og som e-bok på nynorsk og bokmål (Anes vei). E-boken har lyd og animasjon, og kan kjøpes hos iBooks.


Sommeren 2017 inngikk vi distribusjonsavtale med SentralDistribusjon AS.


Høsten 2017 ga vi ut krimboken Janus, diktsamlingen Juledrama i 24/12 takt og romanen Mannen og muren. Mannen og muren av Sercan Leylek er vår andre Kulturfondsbok. 


I oktober 2017 var Sirkel Forlag representert på den norske fellesstanden på bokmessen i Frankfurt. I november 2017 ble vi  medlem av den britiske forleggerforeningen Independent Publishers Guild (IPG). I april 2018 deltok  vi med fire bøker på London Book Fair.


Våren 2018 ga vi ut vår første debattbok med støtte fra foreningen Fritt Ord, Ola Tunanders Libyakrigen: Bruken av retorikk og bedrag for å ødelegge en stat (heftet og som e-bok). Høsten 2018 kom romanen Livets dans av Lutfiya Boboyorova, og i 2019 gir vi ut romanen Vev av Åshild Norun. 


Siste:

 

Vev 

av Åshild Norun

Sirkel Forlag

Pb 78 Hovseter

0705 Oslo

© Sirkel Forlag