Nyheter

Sirkels første utgivelse, romanen Sondre, ble innkjøpt av Kulturrådet i desember 2016. Den finnes innbundet, som e-bok, og i pocketutgave.

 

I februar 2017 ga vi ut Anes veg, en billedbok for barn. Anes veg finnes innbundet på originalspråket (nynorsk), og som e-bok på nynorsk og bokmål (Anes vei). E-boken har lyd og animasjon, og kan kjøpes hos iBooks.

 

Sommeren 2017 inngikk vi distribusjonsavtale med SentralDistribusjon AS.

 

Høsten 2017 ga vi ut krimboken Janus (innbundet og som e-bok), diktsamlingen Juledrama i 24/12 takt (heftet og som e-bok), og romanen Mannen og muren (innbundet og som e-bok). Mannen og muren av Sercan Leylek er vår andre Kulturfondsbok.

 

I oktober 2017 var Sirkel Forlag representert på den norske fellesstanden på bokmessen i Frankfurt. I november 2017 ble vi medlem av den britiske forleggerforeningen Independent Publishers Guild (IPG). I april 2018 deltok vi med fire bøker på London Book Fair.

 

Våren 2018 ga vi ut vår første debattbok med støtte fra foreningen Fritt Ord, Ola Tunanders Libyakrigen: Bruken av retorikk og bedrag for å ødelegge en stat (heftet og som e-bok). Høsten 2018 kom romanen Livets dans av Lutfiya Boboyorova.

 

 

Siste:

Livets dans

av Lutfiya Boboyorova

Sirkel Forlag

Pb 78 Hovseter

0705 Oslo

© Sirkel Forlag